scout restaurant

"Woodsy charm" with a Pacific Northwest flair is a perfect pair for our design team. For more details, read on.

Ash canopy and wall connects the hotel reception area to the restaurant entrance 

Ash canopy and wall connects the hotel reception area to the restaurant entrance 

PROJECT                                                                                Scout Restaurant - Thompson Hotel 

LOCATION                                                                         Seattle, Washington 

GENERAL CONTRACTOR                                         Turner Construction

DESIGN                                                                                     Chris Alvarado / Commune Hotels                        Mathew Parker / Huxley Wallace Collective       John Wells & Axel Homar / Meyer Wells

DESIGN FACILITATION                                           Carmen Sorensen / Greyspace                               Shawn Ronning / Jensen Fey

HOTEL OWNERSHIP                                                        Shawn Parry / Touchstone                                             John Lapins / Geolo 

SCOPE                                                                                        Full restaurant suite of products formed from reclaimed fir and beam stock and ash. Benches, banquettes, table tops, custom private dining cabin, coat closet, wood wall and ceiling, server stations and reception desk

We enjoyed working with Meyer Wells . . . the product is beautiful and enhances the space significantly.
— John Lapins, Geolo

our design process: from inception to install

Wood Furniture Design Services


Steel clad reception desk


Restaurant Booth Designs


Private Dining Cabin


We worked with the design team for Scout Restaurant to create a custom suite of products for the latest John Henderson eatery. To complete the retro woodsy feel of the space, which pairs bright flannel booth seating with macrame plant holders, we used reclaimed fir beam stock with a clear finish. The beautiful grain patterns of the repurposed beams lent the space an authentic "lived in" touch to the collected, cozy atmosphere. 

For more information about our design process and possible collaborations visit our design partnership page.