MG2 Seattle Office

Movement was an important theme in the design of MG2's new Seattle headquarters. We worked with their team to create a custom suite of products that reflected the fluidity they hoped to achieve; from rolling meeting tables to waterfall workstations to a 18ft Maple conference table that flows through the length of the room. Move down the page to view more.

 
Detailed view of dovetail joint on maple apple ply bleachers, cushions by others

Detailed view of dovetail joint on maple apple ply bleachers, cushions by others

PROJECT                                                                                            MG2 - Seattle office 

LOCATION                                                                        Seattle, Washington 

GENERAL CONTRACTOR                                    Howard S. Wright, a Balfour Beatty company

DESIGN                                                                                  MG2                                                                                       Meyer Wells

SCOPE                                                                                             A collection of custom pieces  designed for the varied workplace environments. Bleachers & benches, rolling meeting tables, a custom conference table, lighting cages, waterfall bar-height tables, executive room tables, stair treads & a custom conference room credenza.

All the work you have done for us is making a tremendous impression both internally and with guests and visitors. We are very pleased to have all these beautiful objects in our space. They make us stop every time to stroke the surfaces and take the time to really look at and appreciate them.
— Gary Larsen, Senior Principal MG2

our design process: from inception to install

LIGHTING CAGES 

Wood Furniture Design Services
 

MOVEABLE MEETING TABLES

wood & steel rolling tables
 

STAIR TREADS

wood stair treads
 

BLEACHERS

wood bleachers & benches
 

CUSTOM CONFERENCE TABLE

live edge wood conference table

The project was over a year in the making from first meeting to design concept to installation with the final results producing a warm, modern space that celebrates light, wood & the people who work there.

For more information about our design process and possible collaborations visit our design partnership page.